Time to fly – again

 
Efter en "intressant" cocktail är det dags attt återgå till att försöka finna nåt drickbart öl.

”Time is a gift, that’s why they call it the present.”

Tiden rinner som ljummet vatten mellan fingrarna. Knyter näven men kan inte hålla kvar en enda minut, sekund. Inte fysisk, men kanske i minnet. Fast det vete fåglarna, verkar ju vara hål i det nuförtiden.
Dryga dygnet kvar sen är det dags för en nu lång, seg rökavänjningsomgång.
Tillbaks till alla vardagsmåsten och det ihärdigt påbyggda dåliga samvetet. Inte minst allt det där gruvarbetet jag skulle gjort på distans. Tjoflöjt.
Yr runt som en köpgalen Krösus för att hitta det där extremvulgära amerikanska. Lyckas dåligt.
Aningen hittar jag fel ställen eller så är den något dystra förklaringen att vi helt enkelt hunnit ikapp därhemma. Har inte hunnit undersöka så noga.
Mycket annat jag inte hunnit undersöka heller.
Får väl fundera mer när jag kommit hem.
Fick satsa på maten, butterscotch, maple syrup, Jello i läbbiga färger och svart tårtdekorationsklet etc. Aj, har glömt jornötssmöret ju!

Blir lite hattefnattigt med saker och ting just nu. Skrev det här redan torsdag natt, nu är det fredag kväll och det är mindre än ett dygn kvar. Om en stund skall vi ut och härja en liten sväng. Good timing, kallas sånt. Fast lillebrodern har inte haft tid riktigt tidigare.
Men, då vi alla numera är ganska medelålders och förståndiga . . . . hm . . . så blir det väl inte så blött. Eller sent, eller nåt.
Får väl se.
I vilket fall som helst skall jag nu tillbringa lite mer tid med familjen och inte sitta här vid datorn och vara osocial.
See you guys later, I hope.
=)

(Ok, så borde ha varit en bild eller nått här också, fast det krånglar så med spaces för mig nu för tiden. Lite fler bilder och tankar hittar den intresserade HÄR. Eller tja, nåt – som den numera så mystiskt uppslukade Badaren brukade säga. )
Uppdatering: La till bilder nu lite senare. 😉


En kväll på stan, med lillbrorsan & co.

Annons

4 svar till “Time to fly – again

 1. Dags att åka hem igen? Förmodar att det känns som allt för snart. Jag har inte kunnat öppna ditt space på flera dagar nu, kanske är det samma krångel som du har haft? Lönnsirap kan man ju köpa i Sverige också, men den är vansinnigt dyr, men en liten last jag har, på pannkakor, utan att egentligen ha någon anknytning till Amerika. Det är väl så att allt finns här också numera. Svart tårtdekoration t ex hittar du säkert på dekoreramera.se… Jag köpte svart sockermassa (som marsipan) där och ska göra en svart påsktårta tänkte jag…

 2. Den svarat tårtan är jag en smula sugen på …Jello med … fast inte han Biafra!Ha det gött!

 3. Tid är presens, kanske man också kan säga. Och vad du gör nu, det vet vi ju inte riktigt. Hoppas att du inte missar planet efter avfestandet. Vi vill ju se dig här snart igen, post presens. Lycka till på färden…glöm inte ressällskapet !
  Hälsningar från Madam Tid.

 4. God morgon! eller vad det nu är för dig.
  Hoppas att fyllerundan gick bra! Visst är det lite synd att nästan allt det extremt amerikanska faktiskt går att hitta här hemma också nu för tiden. Det kanske är avståndet som krympt eller nåt sånt. Det pratas ju om att universum expanderar, men har någon tänkt på att det kanske i stället är vi som krymper? Nåt för vetenskapen att kolla upp…
  Kollade länken till bilderna. Vilken massa fina bilder! Kommer att återvända dit senare och titta lite mer.
  So long!
  😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s