Våga vägra schlager!

 

Härifrån, live – just nu . . .

Återigen sitter de bänkade, svenska folket, och lyssnar till de artister som gal.

Jag får kval.
Klarar det inte, vägrar!
Men fan vad utanför jag kommer att bli i Gruvans kafferum på måndag.
Annons

11 svar till “Våga vägra schlager!

 1. Ah, "Michael Jackson 2", eller nåt, han Terence. Har nog inte sett honom förut, men det var attan vad han kunde komma upp ur spagat, inte bara ner i. Och jo..sjunga kunde han ju också !
  Hmmm. Får man väl öva på då fast jag tvivlar på att jag har börjat träna i tid. Varken fysiskt eller mentalt förberedd….men det kommer….väl ?
  Och kanske man kan få bjuda på, om inte néskaffe, så…nétkaffe…jag tror jag ska öppna ett nét-café, och där kan man ju då få sitta och peta nésan i fré….(Och har du nu laddat ordentligt för motangrepp på morgondagens fikapaus i Gruvan ?
  Kanske…typ; -" Nä, jag hade inte tid…gick ner i spagat tillsammans med Terence, vet ni…Jora, satte…"…eller ?)
  Och nu ! Hopp i säng ! 😉

 2. Här illvägras det också! Jag säger som det är, jag lyssnade och tittade väldigt gärna på melodifestivalen tills jag var kanske femton år, då hade jag växt från de intelligensbefriade låtarna, jag hade säkert tröttnat långt tidigare om de delat upp eländet på massor av deltävlingar på den tiden också. Och det var den internationella som var det som var mest intressant, men den har jag inte heller sett på massor av år. Jag är redan utanför i sådana där kafferastsociala sammanhang, tur att jag inte har några då, för jag vägrar dessutom alla dokumsåpor och deckarserier och relationsserier och sådant och har bara gratiskanaler trots att vi nu är tvingade att ha boxelände vilket dessutom gjort bilden så mycket sämre på teven. JAg säger som Annica, teven kan man faktiskt lägga ner, det lilla jag ser på den, en eller två gånger i veckan som högst, det kan ju få vara, Poirotserien var trevlig, sen kan det vara en enstaka film någon gång.
   
  Men melodifestivalen kunde inte vara mindre intressant.

 3. Funderar lite smått på varför "hela" svenska folket orkar engagera sig i Melodifestivalen – särskilt nu när det inte bara är ett enda program man ska ta sig igenom, utan en hel hög, helg efter helg.Funderar lite smått på att skippa TV:n helt, nu när det ändå mest är skräp.Fast, tjaa, näe. Kanske inte ändå.:-)

 4. Sch … på lagerprecis som det låter, har man sett en … vet man hur de andra gråter … förlåter … menar låter.från annan kanal

 5. Ja vet inte om det blir rätt i väskan som Gunsan sa när handtaget gick av stapeln. MR T har ju köpt men ej väska och du ska få se den. Ja tycker du verkar så snäll och söt Anja hette du så? Han som du känte till i mitt älskade borås menar du han vid vattenfallet han som druknade för tre år sen han tror jag hette Snurre Vett.
  VH Tyra 34

 6. Hej
  Vad mycket saker du har i din hemsida.Får man verkligen rum med allt?
  Inte kan man väl ha som yrke att pilla näsan hi hi.Röker du cigarr usch det tycker jag luktar illa.
  Mina blommor tycker inte heller om när folk röker.
  Tycker inte du om slagerlåtar det som är så vackert och fint.
  Jag sjunger mycket hemma när jag är glad.
  Hej då

 7. Jag såg halva, sov halva.
   
  Tacka vet jag Så ska det låta Sara Finer och Daniel från Idol. Vilka artister, vilken feeling! Nästa gång kommer Saras bror Rennie Mirro vilket föranledde en diskussion hemma om hur man får så begåvade barn.

 8. Jag har missat detta program.Himla otur!:)

 9. Missade också. Var borta på middag och fick en ordentlig själslig genomsköljning via brasiliansk musik. Vet inte om jag vill förstöra den stämningen med att se reprisen på schlagereländet idag. Ska nog bjuda dig på en cappucino istället (men hur ?).Och var är Svärtan ? Han som var så på hugget igår. Det finns ingen uthållighet hos svärtor nuförtiden….vi får väl se när han vaknar till liv nästa gång.
  Du ska ha det !

 10. Kan nog inte uttala mig om kvalitén på spektaklet, hörde bara en halv låt och vet inte ens om den ingick i tävlingen. Men, jag tror det går i repris idag, för det gjorde den förra söndagen. Ungefär vid frukost eller lunchdags, beroende på hur morronpigg man är 🙂

 11.  
  Lugn bara lugn, du missade inget – mja, skulle väl vara kvällens "rikstönt" då da.
  Hur f-n kan en sån som låter som en som har några år kvar till målbrottet med en text som passar på dagis och som dessutom troligen är väldigt tondöv gå vidare till den så kallade "andra chansen", där går gränsen för vad som kan vara tillåtet även för svenska folket.
  Vill gärna tro, ja inte bara tro, utan hoppas på att de som kostade på sig att ringa och rösta på den "gossen" behagade skämta, om inte är det en fullständig katastrof.
  Ja, eller nått,
   
   
   
   
   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s