På spaning efter det kaffe som flytt

 

Men, men . . . öh?

Annons

10 svar till “På spaning efter det kaffe som flytt

 1. Har kaffekoppen tagit till schappen, eller är det urdrucket. Det blev inga madeleinekakor till kaffet då? (apropå rubriken menar jag…)

 2. Även en försvunnen kopp kaffeär en kopp kaffesom någon filosof uttryckte det

 3. Jag tycker att vi ska se detta som en varning. Släpp aldrig en kaffemugg om så bara för att fotografera den. Nu är den borta och vad har vi för det?

 4. …tjoho…men men ja vart tog "det" vägen?…är du ute på "jakt" fortfarande?..kanske du kan hitta ngt hos mig..?? för jag har öppnat en speakers-corner..dit man kan komma och "ösa" ur sig själv…just nu..är det sk.a "skrytvecka"..men det går ja alltid bra att prata om "annat", kaffe kanske *ler*…see you!!! "Lilla" My

 5. Förlåt, det blev ett litet fel, det fattades ett INTE. "Du behöver gå på försäljarsnacket" skrev jag, det ska vara "Du behöver INTE gå på försäljarsnacket"

 6. Jag tycker att ni ska bjuda Aniara på en cappuccino, så snäll som hon är som lägger ut bloggposter för att ni ska få en rolig stund.
   
  Aniara, har du funderat på att köpa en sån där expressomaskin så att du kan njuta av en cappuccino närhelst du önskar? Du behöver gå på försäljarsnacket att ju dyrare apparat desto bättre kaffe. Billiga apparater, under tusenlappen, kan många gånger göra bättre kaffe än de som kostar flera tusen kronor. Och har du tur kanske din gubbe också få smak för det italienska kaffekulturen.
   
  Ha det gott
   

 7. Men, vad vinner man? För det var väl en tävling? Och vem utdelar priset? Aniara eller millroll?
   
  Der Schwartze
   
   

 8. Men jag var ju först i fotoalbumet i alla fall 😛

 9. Rackarns Svärta !

 10. Ha, där slog jag millroll i snabbhet. Har suttit spänt och väntat vid datorn i dagar för att vara beredd när du lagt upp nåt nytt. Nä, får sluta nu innan hon hinner klicka på knappen "lägg till".
   
  Ut i solen med dig nu 😉
   
  Der Schwartze

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s