Därför blev det inget . . .

 
Det är med stor Skamsenhet vi tvingas meddela att det av Färgradioproducenten Millroll utannonserade Sommar som idag skulle hållas av Aniara Trast har fått ställas in.
Anledningen stavas förstås A l i e n s.
Ständigt närvarande, ständigt frånvarande.
Precis som dame Trast själv.
 
Efter att ha rotts ända till Kina av en mystisk främling, som därtill envisats med att kalla henne Stina-Doris, trodde nämnda dame att gränsen var nådd. Här, i Mittens Rike, (ops, nej HÄR!!!!) kunde allt bara bli närmare.
Nu skulle smidda planer genomföras, givna löften hållas och högt ställda mål uppfyllas.
Bah!
Fortsättningen stavas återigen A l i e n s.
Knappt hade marken slutat gunga under dame Trasts nätta fötter förrän en silverglänsande farkost kom flygande från ingenstans och . . . knips!  . . . bort for hon.
Ni ser det skrämmande bildbeviset ovan.
 
I skrivande stund finns tyvärr inga trovärdiga uppgifter om Trastens fortsatta öde.
Envisa rykten i huvudstaden Peking gör gällande att damen just nu undergår välbehövlig rekonstruktion, f’låt rekreation, och kommer att återföras till vardagen i början av vecka 32.
Enligt svenska UD har dessa uppgifter dock inte kunnat bekräftas.
Återstår att ovisst fortsätta att sväva.
Gärna högt i det blå.
 
 
Extra!      Extra!      Extra!

Tidigt måndag morse tog händelseutvecklingen en oväntad vändning.
Det mytomspunna Tant Tiberta kontaktade "Hello Doris" och hävdade att hon mottagit en utsmugglad rapport från Trastens rekreationsläger, vilken kommer att publiceras snarast.
Hå hå, återstår att se!
Vad gäller det uteblivna sommarprogrammet kommer ytterligare information att, tids nog, dyka upp hos färgradioproducenten Millroll.
 
//For Your Ears: David Bowie – Lady Stardust (Ziggy Stardust [30th Anniversary Edition] 2002) //
Annons

9 svar till “Därför blev det inget . . .

 1. Ridån är bara nera tillfälligt.
  Jag har jobbat så mycket obekväm tid + denna jäkla värme som gör att man funderar på att emigrera…ja alltså jag menar att det blir stiltje mellan pannloberna…Glider runt lite till er andra i stället och kollar läget.
  Bertil har ingen svångrem!?!
  See Ya !

 2. Om du skulle råka ha en mp3-spelare som du kan spela in på, kan du ju lätt som en plätt använda den som mikrofon. Annars får du vända dig till sonen…som sagt….jag har inte kommit ut än…men solen skiner fortfarande !
  Tjingeling !

 3. Och Nu ser jag den tjusiga Radiobilden…Man Tackar Tusenfalt !
   
  Mvh, Producenten.

 4. Inte visste jag att Björn skulle till att hosta à la Smokerings, som jag ju rådde dig till igår… det verkar som om jag är lite synsk…kanske har telepati-antennerna vuxit upp ur huvudet efter detta myckna färgradio-andet…sorry, dear, du få köra på det där med aliens för hela slanten, i stället…nog så spännande.
  Jag fick plötsligt prestationshicka idag (redan innan jag hörde Björns program, märk väl) och gjorde min tredje version (!)som nu är klar ! Pust…men nu blir det väl inga fler…solen skiner fortfarande här i Stockholm och jag ska ta på mig solglasögonen och gå ut och lapa lite innan åskan kommer.
  Ha det gôtt där på landet !
  (Kerstin gör inte heller sitt förrän senare..Hon åker till Skottland.
  Ni får väl lite tips under tiden….men ingen kommer väl att ha en så snygg radioröst som Beji ! Försök inte ens härma !)

 5. Tittar förbi i all hast….du verkar må bra och ha det gott i värmen. Denna sommar har varit underbar men är i slottet nu pga åskan…..Utomjordingar…ja, why not……jag har inga fördomar och ingen moral…../Q

 6.  
  Very Trastfull explanation Hi hi ;-))
   
   

 7. …åååå…jag som väntat sååå…:-(( snyft, såg fram emot att verkligen få slå mig till ro, och bara "lyssna"..men jag njuter just nu av den ofantligt BRA musiken (var får du tag på allt?)…har du hittat din höga hatt än? Jag har en, men den brukar jag "sova" i..tihi…ha en BRA dag!!! *kramiz*                              "Lilla" My

 8. JoJo, mycket får man höra innan höra innan öronen vissnar…och förmodligen blir det fler IBF innan det kan bli någon reda i den här historien i den vanligtvis pålitliga FärgRadions Nyhetsbyrå. Men vi går till källan direkt som vanligt och inte via andra kommersiella kanaler som bara tänker på egen vinning….när hon har snickrat färdigt på en någorlunda hållbar historia kan hon snällt komma till Producenten och be om tid för ny prövning !
   Försöka duger ! (Men Öland ? Hur gick det till ?)

 9. Hejsan: Jaha äntligen en trovärdig rapport om utomjordingar, har ibland svårt att tro på dom, men på morgonen när jag är i badrummet så ser jag alltid en som stirrar på mig från speglen, så  nu är det bekräftat dom finns tydligen.
  Hoppas allt är bra med dig.
  Gunnar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s