Djupdyk med Doris – I


Tja, nått spelar de i vart fall!
Doris de D går från klarhet till klarhet.
Knappt har kvasten ställts tillbaks in i garderoben förrän hon, inför tisdagskvällens SM-final, passar på att förmedla sina nyss inhämtade kunskaper om svensk ishockey.
– Alltså, det är visst femte eller sjätte gången som Färjestad är i final. Och aldrig har de lyckats vinna!
Varav följer att man naturligtvis måste heja på de stackars karlstadborna, även om motståndarna råkar vara ett göteborgslag vid namn Frölunda.
Mottagarna av denna djupa sakkunskap är två unga damer på nätet och eftersom de inte har den blekaste aning om huruvida pucken är rund eller platt, håller de visligen tyst.
 
Färjestad vinner och lite senare läser dame Doris på nätet att det var lagets sjätte SM-seger i modern elitserieversion och att laget därmed utklassar alla andra.
Vem som tipsade om ”stackars” Färjestads förlorade finaler håller hon tyst om.
Hon är väl inte dum heller!
//For Your Ears: Carly Simon – You’re So Vain //
Annons

8 svar till “Djupdyk med Doris – I

 1. Men shit vad negativt det var här då!!! *sjunger* (eller gapar mer) Frölunda Frölunda Frölunda…!! De visar vart skåpet ska stå…nästa år… suck…
   
  Och du miss A.. Du fick ju allt lite information varesig du ville eller inte… 😉

 2. Tack för att du skrev om detta…nu kom jag på varför jag egentligen skulle skriva något i min egen blogg…eller så var det otur att jag kom ihåg det…man får se !
  See ya !

 3. ah, hocky helt feltipsad blev du ojoj….men dom vann ju dom rackarns.//fancy

 4. Jo, nog har man fått skämmas ibland, sambon har spelat hockey en gång i världshistorien så vissa kommentarer bemöts endast med en suck…
   
  Hockey är i alla fall avsevärt mycket roligare att se på TV än exempelvis fotboll. Sömnpiller är överflödigt…för att inte tala om ljudet från formel 1-bilar som kör runt runt när man ligger i soffan…vrooom…vroom…vroom…zzzznark….
   
  Just hemkommen från shoppingrunda med modern. Hon är väl glad att få ha någon med sig som inte bara sitter och väntar utan själv armbågar sig fram till provhytterna.
   
  Åh vad mycket vårfint det finns nu…tunna tyger, fina färger, pärlor och paljetter…och allt finns i… storlek 34/36…just det ja…=(
   
  /Lillemor

 5. nä tärning är nog ett annat begrepp,,,tror jag om man utesluter det andra,,,
  Jag trodde att denna sport va ute för sesongen,, eller????

 6.  
  Ho Key är det nyckeln till vaskhon?
   
   

 7. Nämen jag tycker det är pucko att glo på en puck .. ja tennis också för den delen och många andra sporter när huvudena ska vridas från sida till sida .. men man inte hinner se var föremålet är.
   
  Nää, jag håller mig från allt vad sport heter .. eller är tärningsspel ett sport? .. man kastar tärningen och hoppas på sex ..

 8. Där va jag borta,, hmmm va va detta förnått,, kan man äta det eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s