Kvastar bortslumpas!!!

Standardsortiment i årets stora kvastrea.

Något försenad, men nu är den här – årets efterlängtade KVASTREA!!!
Tiotusentals kvastskaft med vidhängande borstar vräkes ut till fullständigt sensationella priser.

 

Väl tillbaka från årets lilla Blåkulle-äventyr passar den ekonomiskt lagda häxan självklart på att fynda då årets kvastmodeller bortslumpas på den traditionsenliga utförsäljningen.

Årets kvastrea har ovanligt mycket smått och gott att bjuda på. Så hittar den häxa som är snabb i vändningarna både rejäla standardmodeller och lite mer trendiga deluxkvastar.

Notera särskilt det stora parti av exotiska worldkvastar som snabbkvastkedjan Kvastilett tvingas dumpa efter att inköpsavdelningen grovt felkalkylerat årets kvaståtgång.

I årets reakatalog finns även gott om nyproducerade klassiker som tillverkats speciellt för rean. Lite tråkigt kan tyckas, men varför inte ta tillfället iakt och fylla på kvastförådet inför kommande år?

Kvastar är ju en förbrukningsvara och du vet aldrig när det spritter i baken av lust att svepa iväg igen!

Så skynda att fynda!

 

Årets kvastmodenyhet lanserade den utbytbara borsten. Fungerar ditt skaft alldeles utmärkt men du har tröttnat på borsten? Nu kan du samla på dig ett blandat lager borstar och byta efter klädsel!

  Kvastar för alla smaker. 1.Stramt elegant är denna järnskaftförsedda långkvast. 2. Lekfullt sirlig, årets bredkvast för tankarna till bal på slottet. 3. Den bohemiskt naturliga häxan väljer kanske en äkta långriskvast? 4. Formgiven överraskning för den som vill bryta mallen.

Precis som när det gäller andra andra färdmedel, måste häxan välja sin kvast väljas med omsorg!
Som reserv är det dock alltid bra att ha en gammal hederlig 1. sopborste stående i garderoben. Bara utifall att. 2. Extraförstärkt, rejäl plaststråborste för den lite tyngre häxan. 3. Tandemborste för de som helst reser med sällskap. 4. En kille som missuppfattat det hela . . . .

Annons

10 svar till “Kvastar bortslumpas!!!

 1. 99 kr låter som vad min ekonomi klarar nu efter datorinköp m.m. Men jag är ju lite sent ute, så allt kanske har sålt slut redan… typiskt. Att man aldrig lär sig att se till att vara först på plats så man får möjlighet att köpa det mest intressanta…
  Tur att det kommer en påsk nästa år med…

 2. Åter från blåsiga kullen. Ska svepa fram lite mer med kvasten framöver både här och där.
  Håll i hatten!
  // Fri-lufsarn 

 3. Det var fantastiskt upplysande info om kvastar. JAg gillar den utbytbara skotskrandiga och så den hderliga riskvasten a la Scheike allra bäst

 4. Jag tar 4:an!!!
   
  Oj…nämen Sven…ehh…inte ska du väl stå och läsa över axeln..va e de för dumheter..tsss skojade ju bara…

 5. Bra info, själv föredrar jag min hemgjorda. Sitter gärna o fixar lite med den under mörka vinterkvällar. Istället för stickning o så.

 6. Ettan…ettan den ser ut att passa…vad var priset sa du….
  kan man få ta en provtur 😉 …..hur fort axelererar den…runt sin egen axel…eller min…Ööö  😉

 7. Synd att Påskharen inte använder kvastar. Jag skuttar. Ganska graciöst faktiskt. Jag har inget med Svärtans försvinnande att göra. Han bara försvann. Om du hade träffat honom skulle du förstå att han knappast var ätlig.
   
  Påskharen
   
  Påskägg, Påskägg…. Hi Hi eller kanske Hi-hi

 8.  
  Köpte en såndäringa mekanisk soppborste.
  Den går på batterier som laddas i vägguttaget … roterar runt här på golvet av sig själv … byter bara ut en liten engångsfilt undertill. Kostade 199:- på Willys tror jag det var!
   
  Ack, vad jag blir yr i huvudet av att sitta på den!
   
   

 9. va lite vilse med kvastskaftet,, men nu är jag redo,, är påsken över? vadå rea,,nu har vi fått teken på hela grejen o då ska du sälja ut,,, höörru

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s