Bit den hand som inte föder dig rätt!!

Grrrrr, BIT !!
Ok, jag vet att det egentligen handlar om fräck reklam. För nått sluta-bita-på-naglarna medel.
Fast ungefär så här känner jag för att göra just nu, bita lite MSN-händer. Hårt!
Sluta pilla på saker om ni ändå inte kan göra det ordentligt, typ.
Grrrr!
Eller är det bättre tvärtom?
Att det är MSN-munnar som får en näve nedtryckt i sig?

Usch ja, usch ja. Folk är rätt så sura och irriterade både här och där.
Vill ni läsa lite mer om vad folk ”där” tycker, så kolla in den här officiella MSN-bloggen, "the spacescraft". När jag var där och kommenterade i natt hade redan 325 till gjort samma sak.
Och jo, de första kommentarerna ser ut att vara ganska positivt inställda till den nya uppgraderingen. Men bläddra vidare till de lite senare (dvs de som brukade ligga först tidigare så man såg senaste nytt . . . ) så framgår det med all önskvärd tydlighet att det minsann strular som fan även på andra msn spaces, inte bara det svenska.

They’ve struled it up big time!!!
’ävla Microsoft-klåfingrade nördar!!!
Som jag fattar det är den stora grejen med de nya finesserna, dels att det skall gå att göra nått med x-box ihop med messenger, att det skall gå att lägga in reklam i spaces (fast inte i Sverige ännu) och så – äh, orkar fan inte bry mig mer just nu.

Avslutar istället med en glädjande nyhet mitt i eländet: En av våra gamla vänner är tillbaks!!
Så här sent om natten tycktes han mig något förändrad, men det beror nog snarare på dimman här än dimman där, eller hur man skall säga.
För ni ser väl vem det är!?


Svävande återkomst firas
bäst med bubbelvatten!

God morgon på er, olycksbröder och dito systrar i Spaces.
May the Profiles be with you! 
  

Strul på Spaces sedan senaste uppgraderingen?
Lid inte stilla i din egen blogg – berätta vad du tycker direkt i
”MSN ansvarig för Spaces i Sveriges" blogg!!!

Annons

19 svar till “Bit den hand som inte föder dig rätt!!

 1. va?! Är det krig nu igen? Jag orkar inte..:-(
   
  JAg har inte märkt nåt för jag har inte varit här idag ..ÄR det så mycket problems nu igen?
   
  Ska läsa de andras kommentarer å kolla runt lite..
  peace

 2. Fy vilket bemötande…var jag arg i går så vet jag inte vad det heter jag är i dag…skrivit en ny blogg…tyck nått…alla våra Klagåmål raderade…hur är dom funtade…..

 3. Only append the word ?blogcs=end to the entry ad you can see the last  page of comment.
  Try with this
   
  http://spaces.msn.com/thespacecraft/blog/cns!8AA773FE0A12B9E3!3890.entry?blogcs=end
   
  By from Italy.
  Giorgio

 4. Informationsansvarig på MSN har nu bemött våra kommentarer med radering … bl a beroende på att flera kommentarer var utformade som rena personangrepp samt med svordomar istället för sakfråga!
   
  Trist att nästan alla blev raderade ännu mer trist att folk dvs vissa bloggare angrepp problemet genom ohyfs, ännu mer trist att J. inte kommit med information … dvs Status Q
   
  Anna-Lys
   
  PS Enkom ditt första inlägg ligger kvar DS
   
   
   
   

 5. Ska de vara så jävla svårt att skriva en kommentar!! Jag är så glad att jag- inte att jag är svensk utan att jag har flyttat!Har ändå skrivit en kommentar hos namnlösa-Jessica, jag har ju kvar mitt space här ett tag till. Har skrivit lite där också idag – det tog också en väldig tid. Och att försöka gå runt här o hälsa på är fruktansvärt tidsödande. Var har dom bitit sig eg? Svansen!

 6. Tack för kaffet min vän…och den sköna välkomst-trudeluten med Bonnie…lite Country.influenser e gött så här innan kudden överfaller en igen. =)
  Ska uppdatera mig i lugn å ro under veckan…
  *Kram*
  /CrazyYoda

 7. Vad gör du? 🙂

 8. Vad underligt, jag var ju här i morse och skrev en kommentar, jag var först av alla för en gångs skull, var är den?
  Kassarna är i alla fall roliga, en kul ide… och Aniara förser som vanligt en bild med ytterligare en dimension…
   
  Jag har inte orkat ta bort lägga till ändra och ordna min profil. Jag har varit för trött, haft för ont i huvudet (jag tror det är nåt spacerelaterat, huvudvärken, jag fick tips om det och köper den förklaringen direkt!
   
  Det jag tycker är konstigt är ju att en del har haft bilden i sin profil synlig hela tiden, utan att de gjort något, varför är det skillnad?
   
  Det ska bli intressant att se vad som händer i morgon = måndag = arbetsdag, om det händer något alls, eller om nonchalansen och disrespekten fortsätter råda….

 9. Grrr nu är ju ju bara så irriterad -hmm ja det va väl inget ovanligt. Men nästa idioti jag nu upptäckte var att jag begriper INTE vitsen med att allt ska vara offentligt.
   
  För när jag går in till Huldas Space från detta konto som jag nu är inloggad med så ska jag kommentera där tänkte jag – men får du upplysningen du måste logga in – skaffa ett passport om du inget har.
  Men alltså VAD sysslar dom med varför ska det vara offentligt om folk ändå inte kan kommentera och VARFÖR ska jag krångla med att logga in IGEN när jag redan är inloggad.
   
  Fy 17 så jädra trött man blir å ändå håller man på 😦
   
  Skulle passa på att säga att jag iaf. i Space hjälpen har gjort en liten förklaring med bilder ifall nu någon av dina läsare fortfarande behöver hjälp.
  //H

 10. *visslar och tittar i taket* ….. VAAAAAAAAR ?

 11.  
  hello Doris
  Vilket? Nails?
  Inte tydligt vad som avses … kanske hamnade kom. på fel place in space????? 

 12. Upp till kamp 🙂 nya Uppropet !!!!!

 13.  
  Så nu har jag också varit och spytt av mig hos "MarksofAbsence" Ni vet de som kallar sig MarkofPresence … men som lyser med sin frånvaro.
   
  Anna-Lys

 14. Men du jag har kommit på detta med innebörden av BETA versioner …
  De slänger helt enkelt ut versionen lagom till en helg då de själva går på ledighet. Sen låter de oss användare som blir så himla frustrerande, kolla upp och fixa felen GRATIS, tills de kommer tillbaka på måndagen.
   
  Det är det som kallas rationaliseringen, personalomvårdnad och minskade lönekostnader. … Han är inte dum den där Gates, hans personal måste vara idérika.
  //H

 15. Har precis sett en kommentar Du gjort på det där stället – BRA RUTET!!! Du har såååååå rätt !!!

 16. Orkar knappt säga något om Spaces nu längre. Hur svårt kan det vara att informera oss i förväg, åtminstone? Och dessa s.k. förbättringar, har de ens kollat ifall detta verkligen är vad folk vill ha? Kanske hade det varit klokt att börja med att se till att ha en fungerande produkt (bloggen) som folk inte retar upp sig så mycket på att de flyr till andra ställen? Jag menar, x-box?!? Är det prioritet nummer ett när det gäller en blogg? Jag bara undrar…

 17. Åhh, så trevligt det är med alla små skojiga "hyss" Bill personal bjuder oss.
  Eller?
   

 18. Ja men skam den som ger sig….här segar vi oss runt lite till ju 🙂

 19. Knäckebröd?
   
  Aniara jag tycker inte det är roligt med space just nu, jag är mer innehållsfokuserad och tycker inte det är ett dugg kul att programera om, ändra inställningar etc … min Delle har dessutom ett par år på nacken så om det är seeeegt hos Er andra, så är det bara förnamnet hos mig.
   
  Space är inte längre ett bloggställe, utan något helt nytt och annorlunda, som säkerligen de flesta uppskattar. Jag är inte förtjust i chat, live eller att prata i telefon. Känner mig fångad i att vara närvarande närvarande. Bloggning däremot är något jag gör när lusten faller på … just nu har den sinat … påverkad av både IRL och URL … men den sista pågående uppdateringen … blev liksom droppen som fick …..
   
  Kanske allt funkar bättre när vardagen sveper över oss? Tills dess kastar jag mig över lite andra skapande IRL-projekt. Ja just det … det är det som roar mig ATT SKAPA och gärna tillsammans med andra. Nu tycker jag det är mest fokuserat på problem eller godnatt … typ … ja ja … även jag kan tappa sugen ibland … och som sagt det finns ett liv utanför space oxå, och just nu gör det sig svidande påminnt om sin existens.
   
  Får se vad som sker, går in och läser på min space, kanske någon/några höjer kvaliteten … eller nappar på det nya hundgörat … 😉 så man lockas in i karusellen igen. Det vet man aldrig! Kommer dock att häcka här hos dig – då din space oftast får mig att slå klackarna i taket … i ärlighetensnamn så är jag beroende av Hello Doris, måste ha min dagliga dos. :-))  
   
  Tack för tipset om att CrazyYoda har återvänt … knallar över nu …..
   
  Ciao Bella!
   
   
    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s