Mobile Space Lavatory Art Exhibition Continued

Efter Anna-Lys pyramidalt succéartade öppnande av första nedslaget av ”the Mobile Space Lavatory Art Exhibition” igår, tisdag, vilar idag en syrligt uppfriskande förväntan över bloggvärlden.
Dock inte utan inslag av kryddigt mustiga och mörka undertoner.
Lovorden från de ambulerande cyberkritikerna är efter gårdagens visning närmast lyriska och inte minst tagen är man av hur det reella anslaget närmast konceptuellt expressioniskt speglar det starka innehållet.
Epokgörande!

 Det är därför med stolthet, om även med viss nervositet, som Galleri d’Doo presenterar
andra omgången av The Mobile Space Lavatory Art Exhibition”.

Dagens utställning bär underrubriken "Mellow Yellow" och består av tre delar.
I Del I presenterar vi ett urval apostroferingar av minimalistiskt narrativ karaktär, där konstnären framför allt arbetat med den inre dramaturgin i det vardagligt poetiska landskapet.

Del II är tillägnat den mer prosaiska vardagskonsten och det praktiska hantverket.

Del III är att betrakta som en service för de av besökarna som vill gå vidare och med hjälp av nätet fördjupa sig i den ädla skitkonsten.

Del I:

1.Pendang


2. Futile


3. Moonlake


4. My Hairy Brother


5. Frozen Moz-art

6.Surface


7. Beast relief

8.Holy Cow


9.Shitty Carro

10.Not yet, Beppe

 Del II:
Skit för hemmabruk


Gissa bajset

 Kylskåpsmagnet av älgbajs

 

Till vänster: Halssmycke av Moose Poop, att köpa på ex eBay.
Till höger: Dekorativ i silver och moose poop, säljes i Alaska.

Blott fantasin begränsar!

 

Karriärsbyte? Snacka med Anna-Lys!

 Del III:

Skitkul? Här finns mer att hämta:
(Shift -klicka, så får du upp i nytt fönster)

Poop report – Your #1 source for your #2 business
För blommorna – Köp älgskit från Alaska
Konstnärer i ateljéen – Ta del av skaparprocessen
Katt(skit)kvinnan – Därför ratadeBatman henne . . .
Hundbajs – mer på djupet
Bajsbetyg – Botten
Bajsbetyg – Toppen
Mr Hanky – Självklart!
Doodieman – En äkta Skithjälte! Missa INTE!
Japansk skitkonst – VARNING! Kräsmagade bör EJ öppna länken!!

// For Your Ears. Frank Zappa – Don’t Eat that Yellow Snow (Apostrophe, 1974) //

Annons

17 svar till “Mobile Space Lavatory Art Exhibition Continued

 1. Din stole! Har du ramlat av stolen idag? Ja ja du kan sitta ner hos mig om du behöver vila. Städa? Ja det är mycket att göra rent efter en skitutställning 🙂 Vi får välja en lättare form nästa gång he he Fisar kanske? ;-)))

 2. Morrn!!JL är kläder från J.Lindebergh: http://www.jlindeberg.com/Har inte kollat priserna men jag pratade med min 12-årige prins, han säger att "alla" har iaf något plagg därifrån.Moonlake och Holy Cow…mm kan man lägga bud på konsten här? Kör med en auktion vettja – utställningar måste finansieras på ngt sätt…Blir skitadyrt med allt material o så. Nu går jag vidare i dina länkar.See ye!

 3. eeeeeeeewwwwwww;)En gång åt jag snö med hundkiss. Av misstag.Jag var liten då.Jo det kräver massor av disciplin att skriva, men det har jag i perioder. Jag har lärt att ta till vara de där stunderna av kreativitet och hålla kvar den på ett disciplinerat sätt….typ.Glass är gott. Hagendaes har några bra och så de där halvrunda förpackningarna med genomskinligt lock, inte hagenaes utan en annan…. de har en citrus smak där en smak är apelsining, en är citronig sorbet och så lite gräddglass inblandat…mmmmmmmm

 4. Åh hjälp, det är nästan så frukosten kommer upp. Och snart kommer den där härliga årstiden på året då alla hundskitar tinar upp längs cykelvägarna…Yak! Jag borde ju annars vara härdad, tycker ofta jag är omgiven av skit med blöjbarn och katt som har svårt att hålla tätt inomhus…Och så exet förstås som är en riktig praktskit! Ha en underbar dag! Kram Åsa

 5. Surface borde heta scare-face, sen orkade jag inte längre Jag kommer in imorron förmiddag ist. Sitter här o nyser o gäspar o tror klockan är för två timmar sen ungefär..Susssa gott!

 6. Oh, jag är nog för trött, och för tagen av konstverkens djupa tilltal, för att kunna göra dem riktig rättvisa… Det är otroligt vad skitkul skit kan vara….

 7. konstupplvelse menade jag förstås

 8. HAHAHAHA!JAg fick ett härligt gapskratt till kvällen. thank you!"På Galleri d´Doo går nu att beskåda fantasifull och fantastisk konst av den innovativa och kreativa Doris the Dodo. Som tidiga beundrare av Doris redan vet så gör hon konst av vad som helst. Personligen blev jag berörd in i själens allra mest gömda vrå och nya synapser blixtrade till i sedan länge avsomnade delar av mitt medvetande. Missa inte att besöka Galleri d´Doo för en enastående kontupplevelse som sätter djupa spår.."Halleluja! Jag är frälst! d´Doo frälst..

 9. Konsten, och inte minst den förklarande texten, kallar jag ren och skär konst…Jag visste väl att du var en sann konstnär innerst inne…mycket uttrycksfullt !Och har du väl fått upp spåret på rätt motiv så släpper du det inte. Men jag måste erkänna att jag är glad att inte "luktbloggen" har sett dagens ljus än….en tidsfråga ?Jag tror att det var "Fläsket Brinner" som gjorde en mycket bra musikalisk tolkning av hur njutningsfullt ett toalettbesök kan vara.Lycka till i fortsättningen…

 10. Tjaba Aniara,Funderat lite, kollat intäkterna och så … hur mycket skal du ha för bajsörhängena? Frozen Moz-Art är både fyndig och kallt överlägsen bland bruningarna.Mozart hade blivit stolt, ja älgen också ;-)My Hairy Brother, förstår jag inte riktigt men det kan bero på att vi är är mörkhåriga, eller? Eller att jag är trött i konstögat. Holy Cow är så enastående vacker så jag vill genast köra ut den på skrivaren och hänga den på väggen.Du är väl trötter nu – jobbigt med utställningar och all den planering, beslutsfattande och organisation som ligger bakom en sån här utställning!DET ÄR BARE ATT GRATULERA !!!!!Gallery Anna

 11. Jag följer Frank Zappas uppmaning,"Watch out where the huskies go, and don’t you eat that yellow snow"WD/ Med en Stinkfoot eller 2

 12. Hej igen Aniara.Äntligen skriver du om intressanta saker på bloggen. Som du märker så kan jag sniffa mig till bajs på miltals avstånd. Tack för intressanta länkar. Hoppas att du fortsätter på denna inslagna väg. Jag kommer att följa utvecklingen med stort intresse.BAJS ÄR LIVET!BajsmannenPS. Vill du bli min vän? Vi kanske kan träffas? DS.

 13. Älgbajs med en målad älg på? PRECIIIS vad jag alltid önskat mig! 😉 Kram!

 14. Minst sagt nyskapande experimentel konst när den är som bäst, här finns ett djup och en mening som ger nya dimensioner i det konstnärliga tänkandet. Det är skönt med konstnärer som vågar ge uttryck för sina innersta känslor och förmedla dom på detta uttrycksfulla sett, jag ser fram mot en fortsättning

 15. Doodieman (din man?) var effektful :-)det var mycket lärorikt att få besöka konstnärateljen oxå.Aniaraaaaa vilket enastående arbete du lagt ner på utställningen … blir inte lätt för MyranMadcap nu inte … arma krake./ Your truley fanBull

 16. Denna moderna konst… Lite för djupt för mig, tror jag. 😉

 17. Ändastående, Formidabelt … helt enkelt fantastiskt … känner mig oÄndligt liten jämfört med Dig … saknar helt enkelt ord. Givetvis började jag utställningen med att läsa igenom bloggen titta på bilderna … och vilken länk börjar man ALLTID med? Jo, den med varningsskyltar … VARFÖR? Hade tänkt äta lunch nu … av någon konstig anledning (av vikt?) får det vänta till senare.PS Såg alldrig när du var i närheten … nedrans papparazzi – säljer du den bilden ska jag be att få 45% av intäkterna DSAnna-Lys(som gör sin utvärdering av 1:an under dagen)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s