Protestera mera – har MSN vaknat nu?Svaret på
ovanstående rubrikfråga är KANSKE!
Från den ”kära” Supporten kom idag ett litet mail om att de nu åtminstone insett att den periodvisa segheten här uppe på Spaces är ett allmänt problem.

Jag förstår att du och många andra fortfarande har problem med att logga in, att se bloggar och att det tar lång tid att se och göra ändringar i Spaces. . .

Vi har nu bekräftat det problem du beskriver och vidarebefordrat ärendet till vår tekniska support för vidare behandling. Vi väntar på att produktgruppen ska granska ditt ärende men kan tyvärr inte ge dig några bestämda datum för när ändringarna kommer att införas. . . ”

 
So far, so good, som de säger i Billy Boys hemland.
Dessutom har mannen från "Response Management Team ”, nu varit i kontakt med flera bloggare här på Spaces,
Bara att hoppas på att nämnde man är en äkta Msn Spindel med kraft att ruska om i nätet så att segheten faller ur.
Men bara för att det nu verkar som om ”de som har hand om’et” ÄNTLIGEN har fattat att något är fel, är det inte dags att lägga sig till ro och tro att allt kommer att lösa sig ”lätt som en plätt”.
Nej, det gäller verkligen att fortsätta att ligga i och tjata på ansvarig att PROBLEMET MÅSTE LÖSAS och det å det SNARASTE!!!
Allt fler tycks vara på väg att ge upp och dra vidare till grönare ängar, dvs till andra bloggportaler.
Vore synd, tycker jag.
Trots allt finns det många roliga funktioner här och möjligheter att trixa och fixa med sina tillhåll som INTE finns på andra ställen.
Dessutom tycker jag personligen att det är väldigt kul och trivsamt med alla trevliga bloggare som klickar runt och hälsar på hos varandra!

För att gå vidare i kampen mot Segsirapen på MSN Spaces, läs dagens inlägg hos Hulda!

Annan vidare läsning om MSN-problemet hittar ni idag hos
Qilin
Tierra
Anna-Lys
 
Själv har jag nu använda orden MSN och Micromjukis alldeles för ofta och kommer att blir tvungen att stå i flera timmar och tvätta munnen genom upprepa orden Mac och Apple.
Hör ni mig?
 
GRRRRR!!
Men nu blir jag RIKIGT irriterad!!!
Nu går det inte längre att fixa länkar som öppnar länken i ett nytt fönster!
Det har ju gått förut. Ett normalt sätt att länka på webben när du vill att folk skall kunna var kvar på din sida och fortsätta att läsa även efter att de kollat en länk.
Och inte bara går det inte att fixa länkning till nya fönster, även de gamla länkarna tycks ha rensats från den html-koden som krävs.
JÄVLA SKITSTÄLLE!!!!!!
// For Your Ears: Alan Lomax – Rattlesnake (Cowboy Songs of the Old West,1994) //
Annons

12 svar till “Protestera mera – har MSN vaknat nu?

 1. Det är därför som allt hakar upp sig när jag har försökt göra något på mitt space! Tyckte väl att det gick lite segt …. Får väl medge att man inte är särskilt observant av sig : P

 2. Andas… :-)Din sida tillhör för övrigt dem jag ibland inte kan lämna kommentarer på. Oftast funkar det, men ibland får jag upp ett meddelande om att "ett fel har uppstått" när jag försöker se kommentarerna – eller så säger den att jag inte är inloggad, fast jag är det och fast jag alldeles nyss kunnat lämna kommentar på någon annans sida. Det funkar oftast i Mozilla, dock. Skumt.

 3. Blodtrycket … tänk på blodtrycket!

 4. Jo alltså, grejen är att du ska gå in på bloggar.se och där finns superlätt instruktion. Sen har du bara att klicka på "etikettera", du får en html-kod, lägger den i din blogg o sen kan man hitta att du skriver om t ex msn.Så länge det bara är jag som etiketterar blir det förstås inga träffar..som att spela fotboll utan boll eller nåt.Nu har det fungerat så länge här så jag börjar bli nervös – kan inte vara nyttigt att vänta sig stopp varje gång man går in o så blir det inget stopp. Flera timmar och det bara går …

 5. Mina nerver är fortfarande inte i samklang med spacet…visst verkar man ju komma ut just nu…..men jag har precis som du bara fått ett nytt utbrott för att ja just att LÄNKARNA INTE FUNGERAR FRÅN SPACE ######….måtte alla som kan skriva på Huldas listahttp://spaces.msn.com/members/HuldaNorrkoping/Blog/cns!1peY_J1rkeYGkz0FvE86f6bg!1044.entryAmaltea/ fortfarande utan sinnesro

 6. Just nu fungerar det som sagt, men liiite skeptisk känner man sig ju… hur länge då…?Jag passar på att kila runt lite så länge… och håller med de andra, spräng inga blodkärl på det här nu, det blir det ju knappt bättre av…

 7. Här kommer en liten antistress puff…puuuufffff *s*Fast jag förstår dig…men tat coolt ändå, tänk på hälsan…Det är ju positivt att surfa runt o hälsa på hos bloggkompisar idag och tom sent på kvällen och tom skriva o läsa kommentarer…jippi!Ha d gottKicki

 8. Hihi. Jag säger då det. Den hat-kärleken, den hat-kärleken…

 9. Det där med länkar känner jag igen. Jag tror att jag har varit med om det här hos dig vid något av mina otaliga misslyckade försök att surfa runt. Irriterande !Annars tror jag kanske att du skulle behöva lite andrum. Gå ut och hämta lite frisk luft och tänk på…?Ja, något annat än Msn i alla fall…Vad som helst går bra !!Andas djupt och meditera en kvart om dagen(fast det gör du säkert redan?)…så kanske sinnena kommer till ro lite. Det här kan inte vara nyttigt. Själv brukar jag stänga av datorn och gå och dricka lite vatten när jag blir sådär ROSENRASANDE på den.Vi vill ju inte att du ska bli ett nervvrak, eller nätvrak, kanske man ska säga och springa in i den berömda brandväggen.Och bilderna…dessa sjukt prydliga kontorsanställda med sina skruvade kommentarer. Grymt bra, men är det verkligen nyttigt för dig att blogga varje dag ?"Orolig medbloggare".

 10. Såja, såja. Lugn o fin bara… :-DDet går! Det går! Nej, inte för mig – det är spacet fattarú !Nu "måste" jag rusa runt till så många jag hinner innan det tar stopp igen…

 11. Säger bara: Peppar, peppar, ta i trä!!!=)

 12. Hm..har klgomålen hjälpt, månne?För jag har inte kunnat spejsa runt vid den här tiden på eftermiddagen på evigheter..:-)Det …..fungerar?Är det tillfälligt eller är det..något som snart går över?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s