Segkorkade MSN – kontakta ansvarig direkt!

GRRRRR!!!!
Håller på att bli galen. Och det är jag inte ensam om.
MSN Spaces har segat och krånglat flerfalt värre än vanligt de senaste dagarna.
Tidvis har det varit stört omöjligt att ens få upp sidorna.
För att inte tala om hur många bloggar och kommentarer som försvunnit ut i ingenstans.

Frågan är om det inte snart blir massflykt från Spaces.
Vilket vore synd, trots allt strul så finns det en hel del funktioner här uppe som är ganska kul och som saknas på andra ställen. Som möjligheten att lägga in mediaplayer, självbläddrande fotoalbum etc.
Och så alla trevliga bloggare som hälsar på hos varandra.

Men varför allt detta strul?
Vad är fel och håller de på att försöka fixa till det?
Support? Nätverkstatus?
Jo, en sån sida finns upptäckte jag häromdagen.
Och där möter den hårslitande informationen:

Nätverksstatus

Nätverkstjänsten tillgänglig – inga kända problem med nätverket för närvarande.

Dag ut och dag in, "inga kända problem".
Hallå där!!???
Finns det någon där?
Är ni någonsin inne och kollar om det verkligen fungerar på Spaces?
Sover ni?
Kan ni överhuvudtaget läsa?

Ja, det är frågan om det. Själv har jag nu flera dagar i rad skickat iväg diverse irriterade mail och undrat om de som (eventuellt) sköter MSN Spaces inte åtminstone kan ändra Nätverksstatus.
Till exempel skriva " Just nu har vi problem. Vi jobbar med det"
Så att man vet
Som det nu är läser jag både här och där att bloggare undrar om de är ensamma om problemet, om det är fel på deras egna datorer, uppkopplingar eller tja, på vad.

Så, hallå!!!! Svara nu då, finns det nån där på MSN Spaces?.
Går det överhuvudtaget att nå någon på MSN via telefon?

Jodå, efter mycket letande har jag nu funnit en ANSVARIG!!!
En Jessica som är ansvarig för MSN Spaces i Sverige.

Och som har telefon, som hon naturligtvis inte svarar i.
(Växeln uppmanar mig att ringa senare.)
En direktmail har hon också.
Den tänker jag maila till nu
.

Förmodligen har hon inte heller "hand om’et", hittade henne under Annonsering, Presscenter, Pressreleaser – men so what the heck!
Skall hon sälja annonser på Spaces måste hon väl vara intresserad av att det funkar, så att folk stannar kvar och att det finns några "tittarsiffror" att sälja annonser på?

Så, vad säger ni? Skall vi maila Jessica direkt och be henne utöva det ansvar hon uppges ha.
Fixa Spaces!
Eller se åtminstone till att informationen under Support är adekvat!
Ta oss Spaces-bloggare på allvar!

För att inte stöta mig med PUL eller nått, skriver jag inte ut Jessicas telefon och mailadress här.
Ni hittar dem däremot på länken HÄR.

Andra som sliter sitter hår för tillfället är t ex

Amaltea
Hulda
San
Åsa

Även den goda Qilin har haft en lång och omfattande kontakt med MSN för att försöka skaka "liv i dem". Se bland annat HÄR  eller under "datorer och internet" i hennes arkiv.
Listan kan göras längre, men inte fasiken mäktar jag med det på det här osäkra stället! (Som senaste kvarten faktiskt FUNKAT !??)

Fotnot: PUL står för Personuppgiftslagen.

Annons

15 svar till “Segkorkade MSN – kontakta ansvarig direkt!

 1. Trött trött på alla kommentarer som bara går upp i rök

 2. hm, jag som trodde det funkade hjälpligt nu men det verkar som nästan alla kommentarer blivit dubbla (kan inte vara jag, för jag är inte onykter). Det vore väldigt synd om folk började fly från msn, jag som just kommit hit och trivs så bra och har fått nya vänner (kunde inte varit mer lämpligt än nu när jag gått i väggen och inte orkar träffa folk irl och har blivit så folkskygg. Men visst. det är trögt, och segt och jag vet såna som blivit av med blogginlägg. Jag är inte drabbad mig veterligen men det har inte varit många och hälsat på idag som det sett ut, kanske har de försökt och gett upp? Blir det inte bättre skriver jag också och klagar…

 3. Tog mig "bara" drygt en minut att komma från min sida direkt till din…Visst är det hopplöst. Jag kände mest för att ge upp, mitt horn började bli lite ömt av allt stångande. De är helt klart sura på mig nu! Om det går att fräsa via mail så har de gjort det.Jag har namn adress e-mail till Response ManagerSwedish Response Management TeamMicrosoft Northern EuropeMen kan du PUL? Får jag lägga ut hans namn o mail adress? Kan väl maila den till några förstås..Jag har legat av mig några dgr med bloggandet, kommer igen imorron!Visst lär det bli massflykt om det fortsätter så här!

 4. Tog mig "bara" drygt en minut att komma från min sida direkt till din…Visst är det hopplöst. Jag kände mest för att ge upp, mitt horn började bli lite ömt av allt stångande. De är helt klart sura på mig nu! Om det går att fräsa via mail så har de gjort det.Jag har namn adress e-mail till Response ManagerSwedish Response Management TeamMicrosoft Northern EuropeMen kan du PUL? Får jag lägga ut hans namn o mail adress?Jag har legat av mig några dgr med bloggandet, kommer igen imorron!Visst lär det bli massflykt om det fortsätter så här!

 5. Nu har jag länkat ditt blogginlägg i mitt Space och även lagt in mitt klagobrev som jag skickade till Jessica.Vill du så kan du kopiera/ta den där klaga på msn spacen bilden som jag gjorde i höstas .. lika aktuell igen !

 6. Alltså, kolla texten här bredvid i "Ändlös resa". Den känns mer aktuell än någonsin…

 7. Jomenda….men långsam är inte bara mitt förnamn utan även mitt efternamn och van som jag är vid modem så dubblar jag på tiden här i Msn och tänker att tidsfuska kan vi ju göra lite till mans och kvinns så att…jora…8 timmar efter är de nog i Argentina och tja, om jag ställer in mig någonstans i Sibirien så blir väl tidsskillnaden något ditåt och kallt är det väl såväl här som där, och titta nu när jag skrev det här så gick ju tiden dubbelt så fort mot om jag hade skrivit dubbelt så mycket så….Och plötsligt funkar alla adresser och jag kommer in och ut i alla bloggar. Konstigt. Och jag som hade tänkt skriva till Jessica och klaga om jag bara hade haft tid.Nu har jag ju inte det för jag har skrivit så mycket annat dumt, och tur var väl det för nu funkar det ju.Godnatt.

 8. Baaah! Msn som gett mig så mycket!! Dom gnäller inte ens på mig fast jag e som jag e..

 9. Hej! Håller med om att MSN är hopplöst just nu, innan jul var det en helt annan sak. Det är inte roligt att vara inne när allt tar sådan tid. Men trots det, så har vi kunnat konstatera att du har många fina bilder på din sida! Hälsningar Christine

 10. Åhhh 5 min innan man ens tog sig till kommentarssidan Grrr … skulle gå till Jessicas sida, å där minsann sa det switch å så var man framme .. Minst ETT mail ska jag skicka .. och referera till mina blogginlägg

 11. Åhhh 5 min innan man ens tog sig till kommentarssidan Grrr … skulle gå till Jessicas sida, å där minsann sa det switch å så var man framme .. Minst ETT mail ska jag skicka .. och referera till mina blogginlägg

 12. Hej och tack för din kommentar. Det är roligt att skoja lite med varandra och det kan ju Anna och jag göra.Faktiskt har jag vunnit danstävlan på Kanarieöarna men det är länge sedan. Det var tvist och tango, och det sedvanliga priset var champagneflaskor.(detta har jag skrivit utan svårigheter och avbrott – men det var inte lätt att komma in.) Med hälsning

 13. Hej och tack för din kommentar. Det är roligt att skoja lite med varandra och det kan ju Anna och jag göra.Faktiskt har jag vunnit danstävlan på Kanarieöarna men det är länge sedan. Det var tvist och tango, och det sedvanliga priset var champagneflaskor.(detta har jag skrivit utan svårigheter och avbrott – men det var inte lätt att komma in.) Med hälsning

 14. Tycker att det är otroligt tråkigt att Spaces inte fungerar.Jag lämnade skeppet redan i Augusti, då jag bara inte orkade med att det var så ostabilt och osäkert.MNS har ALLTID varit segt och dåligt.Med segt menar jag TRÖGT.Med dåligt menar jag OSTABILT.Det bästa med MSN är ju att vem som helst klarar av att sätta ihop sin sida utan några som helst förkunskaper. Man kan ha med foton på ett enkelt sätt vilket ju bara underlättar för många som vill ha det lite "hemtrevligt" eller vars stil är att ha med mycket bilder.Blogger t.ex är ju ganska avskalat men det GÅR att ha med bilder i sina inlägg även där.Det GÅR att lägga in en mediaspelare och man kan ju faktiskt starta en blogg vid sidan om som bara innehåller bilder.Det vet jag många som har gjort och det funkar alldeles utmärkt det med.Om man bara ser till att länken till sin fotoblogg är synlig och förståelig för alla så är det ju inte någon större skillnad mot msn.Ja…. Blogger är ju som vilken webläsare som helst – stabil, och det funkar även med Firefox, vilket ju är den allra bästa webläsaren. Blogger utvecklas dessutom hela tiden. Så om man söker stabilitet och enkelhet så är Blogspot det enda alternativet – tycker jag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s