Den som bara balja har

Oj, ser ut som om jag kommer att missa deadline här idag.
Så kan vi naturligtvis inte ha det och därför tvingas jag, så här i elfte timmen, att nappa på ett skamligt förslag och för dyra pengar byta till mig en paparazzibild.

Visande vem?

Jo, naturligtvis den finurlige herr Badare, som minsann vet att bruka sin balja på mer än ett sätt.
Bra, inte minst då kalabalik uppstår i plaskdammen.

Får jag dessutom föreslå att vi alla nu skanderar i kör:

En, två, tre, fyra
alla byxor äro dyra
den bara balja har
han få gå med  . .  ja, ni vet.

Lägg pengar i bössan vid utgången!


På förekommen anledning känner jag mig tvungen att förtydliga:
OBS! Pengarna ni med varmt svettiga händer (!?!) skänker är INTE avsedda för eget bruk. Tvärtom, tänkte jag att de skulle bli grundplåten i ett par nya snygga byxor till den arme byxlöse Plaskaren!!
(Ok, får dra av mina omkostnader först förstås.)

//For Badarens Ears: Nina Simone – Buck (The Blues, 1966)//

Annons

8 svar till “Den som bara balja har

  1. Vilken svada…humor du har..likt poppcornsmäller det i din blogg…av några frön..blir det så mycke.. din panna såååå stor ..tack för dagens poppcornspåse…det har jag länge att "BI" på.kram

  2. Han har iaf täckt över rätt kroppsdel, hi hi…

  3. Jag vet inte vad som kan vara värst…den "seriöst oleende unga kvinnan" (vilket bra uttryck!) i "förra numret" eller den här badtunnan som har den dåliga smaken att vara alldeles för kort i rocken. No more comments !(Utom att jag blev på bra humör som vanligt här ! Om nu badtunnan hade med saken att göra, vet jag inte…)

  4. Han baljan på huvudet sattOch använder den som hattDet bjuder förvisso på ett o annat skrattMen att sälja biljetter för en och sjuttiofem e kassDe e vad det kostar att gå på dassoch att profitera på en badare gladJag undrar, förtjänsten är ? vadDet hela tycks mig väldigt bekantjo visst från Chippendale så santmen att visa alla behagennej vet du va, ta mig i dalenHär är visst goda råd dyramen badaren ska genast få fyraDetta vet jag ej om jag vill sejag kommer genast att Herr Badare beatt omedelbart brallan få påSe så, schas, hemåt. Ni får gå…Här betalas inte en sekinför att få se ert glada flin…så adjöken lilla fröken:-) Amalteas/Impressario

  5. Du måste inte blogga varje daggör det bara om det ger dig behagKram AnnA-Lus

  6. Tänk, alla är vi unika…alla har sina speciella kännetecken…..transparanta människor måste visa pass för att identifiera sig…..hm…jag har ju guldkronan på mig, så jag är ok……och vår badare…..hade du inte behövt sätta ut namnet på…..hans yttre attribut har vi ju alla sett genom hans fönster…..så för badarens del är det bara att dra ner byxorna…om någon skulle tvivla på hans identitet…Jag skickar butlern med lite prasslande mynt…/Q, ..fem, sex, sju …en i taget…..inte alla på en gång nu…..åtta, nio, och tio mer spännande än bio..

  7. Stonesandfeathers

    javisst det är bra med en ny chaufför, förutom det faktum att jag äger ingen bil just nu..glad ändå *skratt* nu ropar john blund på mig *nattis*

  8. hm, jag hade också bestämt mig för att blogga varje dag, men allt som oftast går det över till dagen efter, men sammanlagt i sista änden, blir det nog nåt varje dygn i alla fall….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s