Molnhunden

 
Du pekar mot himlen och ler
medan världens sprängs i bitar
Kanske har du alltid varit
ett moln utan byxor
 
(Med en ödmjuk nickning åt Majakovskij
 
//For your Ears. Everlast – Black Jesus (Eat At Whitey’s, 2000)//
Annons

11 svar till “Molnhunden

  1. Hola Juanita Aniara!Allt Gott här i Storskogen(Big Wood, såg ett intressant reportage från BBC om en elfenbensnäbbad hackspett som ornitologer åter fått nys om. De grät av glädje!Den troddes vara helt utrotad men några fantaster läste allt de kom över och så fick det nys på den i the Big Wood. Häftigt, en sån karl skulle man haft eller hur????Inte en som bara skjuter på allt han ser!!!)Lite god mat vankas sedan Sauna och kanske lite Ondska på TV. M a o en riktigt skön kväll här! Hur är det där? Har hon slitit sig från fläkten?Har du fixat ny kamera?I morgon finns god chans att SE planeten Mars! Kanske vinka lite till Yoda???;-)!Lördagshälsningar från S i Storskogen

  2. Tack… Sunshine!

  3. Ops… Känsligt ämne… Ja dé där med snark…I dag är det jag som ska njuta av betjäning, skall in till grannen och vräka i mig middag, så dé så!

  4. Go´morron! Såg dig just hos Yoda, för min del har jag flyttat festen, inklusive mig själv, till annan plats, annan dator, ny musik, iof bara gångavstånd hemifrån men här ska bli mat o iscki o vin och och hur ska det sluta :-D/Qilin, som med en blick på klockan ändrar sig till God eftermiddag!

  5. …Da!

  6. Här snarkas de ska jag säga!

  7. Det var länge sen, måste nog leta fram Majakovski igen, den är väl hemma hos dotra mi förståss – mina böcker har en tendens att fastna där..Nej inte mera testa flera gånger inte bra WD säger vi duger som vi är, behöver inte testas så jag lyder som en snäll flicka ;-)(men så hittade jag ett till, bara litet, det visade att jag är en certifierad bibliopat, om inte du heller kan motstå frestelser så hittar det här http://henriksundstrom.se/news.php)

  8. FÖRBANNADE MSN !!!Ja då får jag väl fatta mej kort då, jo…Mitt solsken har som vanligt "tagit över" datorn.Fick snällt vänta på min "tur" vad gör man inte…Men nu är dé dax för jycken och gubben att hitta var sin buske, för att sen HIT THE SACK!O du birde nam nam… Sweet dreams!

  9. Här "lullas" det faenemej inget, här förtärs inget för effekten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s