Dutti mamma är en torsk

 
Äääääh, vill ju sätta mig ner och skriva nått nytt på sidan nu.
Men se det går inte det. Först får jag allt försöka vara "dutti mamma" och fortsätta och måla hall.
Annars blir unge herr Son sur och besviken när han kommer hem från sin lilla hufvudstads-eskapad. Och det vill vi ju inte.
En sur herr Son är inte att leka med!
Och dummare är han inte än att han använder detta faktum att pressa ömma modern med.
Ömma, senfärdiga och därmed ständigt skuldtyngda modern, bör kanske tilläggas.
Hon som sällan får ändan ur.
Segproppen, amöban, motvalls-kärringen.
Som alltid hittar tusen om och men och varför inte just nu och inte snart sen heller.
Som alltid väntar med allt tills sista minuten, så att det ständigt hänger hotande i luften och hindrar henne från att sätta igång med nått annat, för snart måste hon ju . . .
Brrrr!
 
Varför unge herr Son, till förfining, utvecklat metoden: "Nu är hon ute. Jag river ner allt i en hög och sätter igång jätteprojektet Allan".
Så att det bara är att finna sig i eländet, liksom.
Typ måla hall.
– Nej, inte nu. Vi är ju inte klara med vardagsrummet än. Och jag tänker INTE börja plocka undan bokhyllan där nu! Jag måste göra klart xx till måndag och så måste jag …..!
– Xhjjks jklai oilf ölköaw ölkj iw ölöaoj!!!! Jaojkl lkoiwq aldrig gjort!!!
Sonens vanliga harang är bäst förträngd.
Sen kommer nästa standardharang om hur jobbigt det är att fortfarande bo hemma för . . bla bla blabla, hur tråkigt  livet är just nu . . .bla bla bla…
(Han var just tre månader i Brasilien, är på väg dit igen om nån månad och sen kanske USA  och – såååå jävla synd är det fan i mig inte om honom!!!)
Några timmar före avförd i fredags, var det dags igen.
Jag gick ut.
Shit!
 
Men ok, lite rätt har han.
Vänder han upp och ner på skiten här hemma, så måste det ju fixas.
Nångång.
Typ nu.
Suck!
Annons

14 svar till “Dutti mamma är en torsk

  1. hmm förstår inte var som är fel på min sida, försöker skicka en kommentar men det står att min sida inte finns, hoppas att den gör det. :-))skönt att läsa om att det där med familjerelationer är fullt normalt…..eva

  2. Hej!Kikar in och upptäcker att målartagen sitter i trots tomma burkar! Är det hallkarmarna som bearbetas mentalt?Lugna och rogivande färger. Antidepressiva. Bra val…men går de ihop med innehavaren eller handlar det om chockverkan Ying och Yang, eller nått..?;-)Ha det gott! (Här ramlar små blöta snöflingor ner och kysser den vänas ansikte och lovar att det ska bli mer vad det lider så hon snart kan ta fram sina skider!)Hälsar Soulway

  3. Nej, jag träffade aldrig honom. Men efterlevande släktingar har visat kort (flygfoto när han stod i potatislandet)och jag har HÖRT desto mer OM honom!Fick också tavla och en massa papper om huset som skvallrar en del om mina föregångare! Kul!____________________________________________Jo, nog hade jag också sett att herr Son fick stanna upp ett slag och ta hand om den gråa vardagen medan mor reste till Brasilien och dansade! En del har så mycket av det goda att de inte förstår att vara glad andra släpar i det grå och skulle behöva ett roligt bräck för att få lite spontanitet och go, tänker Soulway om din Blogg!!!!Kramar Soulway (och Musen som säkert hjälper till här, lite så där andligt då!!!)

  4. Det där med: "hon som sällan får ändan ur", skulle kunna vara en beskrivning av undertecknad … om man byter genus först. Varför göra något idag när man kan göra det i morgon (men förmodligen inte gör det då heller)?

  5. Stackars Aniara!Nästa gång : åk själv till någon huvudstad och låt den älskliga sonen måla…..

  6. På tal om måla…Glömmer aldrig när jag låg i flottan.Jag + någon annan intet ont anande flottist med mössan skäckt på svaj skulle rostskyddsmåla,med zinkkromat.Långt ner i nått jäkla trångt utrymme med en manlucka gjord för småfolket.Den färgen var inte att leka med!!!Djävulen va vi blev på kanelen,för attinte säga apberusade.WD/ Just nu sniffande på aromen från en kaffekopp

  7. Hej hej! Tack för förslagen, både bowling och biljard är ju väldigt roliga. Men ska vara något vi aldrig gjort tidigare. Väldigt fin och intressant sida förresten!

  8. Men snälla Trasten… Gör som jag gör…Släng skiten. Då kan du skylla på att du inte har penslar och rollers nästa gång som sonen "drar igång" nästa projekt.Stillsamma sa du… mjaeee… Har du kollat WD´s "porrsida", där é dé faenemej inte stillsamt.

  9. Varför inte … Bertil Boo.Bo.

  10. Hey Doris!Vill du utveckla det där med "tronado"? Finfin sida du har förresten. Bra forum för dom innersta tankarna på nåt sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s