Då, nu och sen

En hel papperskasse full med brunlena nyplockade hästkastanjer.
Hemsläpade och stolt uppvisade av en glitterögd liten pojkvasker.
Och vad skall vi göra av alla de där nu då?

Promenaden genom nedfallna höstlöv och kastanjemos får minnet av tider då glädjen ständigt låg på lur i vardagens små fynd och erövringar att virvla upp till ytan.
Halvt förmultnat av sin långa träda.
Då – fast nästan nu.

Jag vänder mig om och ser genom grenarna nästa anhalt på vägen.
Stadsdelens ädreboende.

// For the ears: Josh Ritter – Me & Jiggs (Golden Age of Radio, 2002) //

Annons

12 svar till “Då, nu och sen

 1. Oerhört VACKER Kastanjebild 🙂

 2. Nu får du lägga alla inställsamma kommentarer åt sidan och uppfylla ditt viktiga åtagande.Du lovade att skaffa fram "en liten snäll tant" åt mig, ska det behöva ta en sådan förskräcklig tid?Om det beror på pudeln, så är inte det "kärnan"… Jag nöjer mig med vilken tik som helst.Bo.

 3. Vackert ! Herregud så länge sedan jag besökte den här sidan. Den har ju bytt skepnad från det grå till det mörka. Hur ska detta sluta ? Men, häftigt är det…och vad jag har missat mycket ! Nattkultur och dansbilder och…hur ska jag hinna ifatt. Jotack, Aniara, jag mår bra, men fortfarande lite stressad, som du märker. Men nu ska vi få bredband. Det ger inte mer tid kanske, men det blir nog lite billigare att surfa runt på alla bloggar och kommentera och titta och NJUTA, framförallt. Vi ses !

 4. Trötta Trasten min,jag har försökt lätta upp ditt sinn´och låtit butlern ropa högt ho-hoför han har längs med vägen byggt små bo….på flera ställen,så vår Trast kan vila under kvällen,för resan till stora slottet kan för en pippi vara långså bäst att stanna, vila och äta och inte bara hålligång.Kram/Q, ruvandes på…ägg??

 5. Svar till kommentar: Ja, det är alltid skönt när andra gör saker åt en så man själv slipper göra det.

 6. Vilken underbar bild! Ta du en stor glas- eller keramikskål, fyll den med mossa, kastanjer, löv o lite rönnbär 🙂

 7. Sv ti ko:? ? ?Vad var det i den där vodkan?;-)!Synd man inte låter sig smaka på dylika drycker? Heee heeeDen Sköna S i Storskogen (Naken men med kläderna på!)

 8. hejkul att du gillar det du läser. Lovar det blir bara mer och mer historier i själva historian, precis som det skall vara, tycker jagha en bra dageva

 9. Här var det uppåt värre som när husses dricka tar slut tidigare än beräknat och han ringer till en kompis och vill "låna" en skvätt som han mycket otydligt hasplar ur sig, då är han så len i rösten.Men det var inte det jag ville utan, man kan ana dina lystra blickar mot det vita huset med dom bruna fönstren, kan du inte ta med min husse dit också.Skulle så gärna vilja ha en liten snäll tant till matte i stället.Bo.

 10. …Åhhh!…Vilken skärpa…vilka färgtoner och ett perfekt motljus…en 10 poängare på min ära!!!Passar bra in i temat gör den oxå. =)Önskar dig en upptäckts-givande vecka…

 11. I like this one too!What a monday!Hälsar S den nya tystnaden! Med återvunna känslor mellan raderna!

 12. God morgon Aniara…Till en börja med måste jag bara spontantutbrista,helvete vilken läcker bild.Den på kastanjen självklart,blev sittandeen god stund bara stirrande på den,Wow.*****När det gäller att hacka MSN så finns detgod hjälp att finna bl.a. här,http://spaces.msn.com/members/d3vmax/PersonalSpace.aspx?_c=Själv har jag bara använt mig av "Tweak UI"http://spaces.msn.com/members/d3vmax/Blog/cns!1pG9JUCZPzr_xPSf3UMkJf4A!4513.entryHoppas du finner något användbart och lycka tillom du nu funderar på att Hacka MSN :-)*****WD/ Som skickar över en sömnig kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s