Kaffemarodören slår till samt historien om en låda

Det börjar nere i högra hörnet. En liten vit fläck.
En solkatt? Jag skuggar med handen, men nej – den är kvar.
Så sprider den sig, långsamt och skräckinjagande målmedvetet, likt en illvillig blobb. Över skärmen.
Katastrofen är ett faktum.
Ännu en kaffepajad dator!
Jag blir galen. Jag är galen.
Jag är en fipplig, snubbelfotad korkboll till IDIOT!
Försökte laga mat åt den lille fågelungspipande sonen och msn-stötta den bedrövade systerdottern – samtidigt.
Trasslade in mig i sladden, drog med datorn över bordet, knockade kaffekoppen och KASKAD.
Plask, klirr  – ridå.
Men kanske, kanske . . .
Så här dagen efter funkar datorn fortfarande (peppar, peppar, klappa hårt i huvudet). Lät datorn stå på, kanske torkar upp?
Och jo, kanske. Blobben tycks ha dragit ihop sig något, släppt lite småbubbelsblobbar och tonar nu något i brunt.
!!???

För att lugna de nu ganska franska nerverna, kör jag idag "Historien om en låda".

Fortsättning följer . . .
När jag kommit tillbaks från krogen.
Här stod jag i godan ro och försökte göra två saker samtidigt igen, tvätta och laga mat. Allt för att den lille sparven skall vara hel, ren och mätt. Så när kompisen ringde och sa att de skulle ut och tjoa sa jag , näää. Kanske sen.Då kommer unge Herr Son hem, har träffat folket på vägen och, jodå HAN tänker minsann haka på.
Fast sen fick han förstås dåligt samvete och tjatade sig blå tills jag lovade att komma, "om en stund".
Ack ja, ack ja.
Håll tummarna för lådan så länge!!

Snipp, snapp ,snut och så var sagan slut!
För övrigt kan meddelas att ölen var kall och musiken dansbar.
Godnatt

Var inne hos Snurre och velade, hittade det här, så nu skall jag testa det. Shoot! =)

Annons

17 svar till “Kaffemarodören slår till samt historien om en låda

 1. Låd den va!:-))))

 2. Satte mitt kaffe i halsen direkt, när jag började läsa det här!:DS Du kunde väl åtminstone förvarna!:P:D:S Nåja, inget att göra nu… måste bara se till att katastrofen inte blir ett faktum.:dsMen ajdå, lådan kanske kommer tillbaka efter att ölet blivit uppdrucket och musiken "uppdansat"?:D

 3. Jo, jag har Firefox installerad men jag tycker inte att det verkar ha med saken att göra. Hörde Badarens låt efter en lång stund. Hans mediaplayer var heller inte synlig. Begriper inte riktigt…En del hör, andra inte…Man hör det man vill höra, eller va ? Nej, jag måste verkligen sova nu. Heldagsrepetition med kören imorgon. Då blir det ljud av ! Med eller utan låda.Sov Gott !

 4. Jo, jag scrollar så långt ner eftersom jag vet att du har just denna enhetmen nu har jag gått bet,jag hör inget alls på detta nät (och vid uttal av detta ord, förgäticke mitt stockholmsuttal) till stort förtretför mig och kanske några till som i sina hår slet, i värsta fall att någon grätför att ingen liten låda lät….Nej, nu finns det inga fler rimord utom fet.Och datorn blir het…nä….Passar inte, va ?Godnatt, da !

 5. *fniss* Hittade bloggtoppen hos Andreas… Var ju självklart tvungen att lägga in den sidan på min sida *suuuuck* Varför går jag på allt elände?! Joo, för att jag har otur när jag tänker :-)Näpp, nu ska här färgas hår, ska ut och busa imorrn :-)Ha det godis!*kram*

 6. Alltså, jag fattar nada!Badaren – vaddå inte delgiva? Hör du eller hör du inte den gode Burnside sjunga? Menar du att du vill veta VAR jag gömt honom? Ja, se det du. . . Millroll?!!Badaren påstod tidigare att han hörde musik här, när du inte hörde nått.What is wrong, I wonder!!??Ok, du har väl inte öronproopparna i då, men vad är det som strular?Nej, nån spelare syns inte, klickade i invisible och la bara en kommentar högst upp till höger.Kör du med Firefox, kanske?Måste man i så fall ha mediaspelaren synlig för att webläsaren skall kunna fatta?Funkar det inte med F5 heller för att dra igång?Att jag inte lagt spelaren synlig är för att jag har så breda spalter och den blir så himla blaffif och dessutom är det ju bara ett svart hål som syns.Men, kan ju lägga den allra längst ner (som plaskmannen gjort).Men det hjälper väl inte det heller, för såååå långt ner scrollar ju ingen.Suck suck!Måste försöka få tag på nån expert!

 7. Var lugn, felet ligger i Sthlm.Men, antyder hon att min musik smak inte passar!?Blir ju så här när hon envisas med att inte delgiva mig R.L. Burnside – Everything Is Broken vilken är en riktig höjdare.Snåljåp!

 8. Var är lådan ? Och var är musiken ?Eller: "Vart" är musiken ? som var och varannan Stockholmare säger nuförtiden. Men jag skulle snarare säga: Vart tog den vägen ? Jag varken hör eller ser någon liten mediaplayer, men jag är ganska dålig på att leta. Hörseln är det däremot inget fel på…Väntar med spänning ! Tack för ditt senaste inlägg i min blogg. Det värmde, liksom dina tokiga sagor om lådor och historier om kaffemarodörer.

 9. Jag kan nästan "se" dej framför mig (heheee) intrasslad i sladdar och håret på ända.Kul också att få bakgrundsfakta inför den Noréenska dramaturgin kring "En Låda" av Aniara Trast!Ha det bäst! För det är DU inom din speciella genre! (Hoooo..hee..)Veterinärurlakad Soulway med drogad Luffare!

 10. Fy faan va spännande, hur gick dé för den stackars lådan… Väntar med spänning på fortsättningen… Hur ska dé gå…Madam, ni som är så duktig, kan ju förklara för en icke lika datakunnig hur man får spelaren att även spela för er andra. Som dé nu é så spelar den tydligen bara för mig!

 11. Hej!Coolt med musik på sidan…Hur gör man för att få musiken??Tack och hej!

 12. tung kommentar på led zeppelin…..skoj att det inte bara är jag som är inne på de spåret….ha de bäst! o trevlig helg….dansar du?

 13. RL Burnside is a gifted musician, songwriter, and storyteller from Northwestern Mississippi. For some he is at his best with just his guitar and a mic, talking and playing, and giving the audience a real taste of old time blues. For other\’s it\’s the consumate guitarist, that delivers hot electric blues with in an unabashed free for all style that is RL Burnside\’s signature.

 14. Men nu funkade den, trors att han tjatade om att den va… BROKEN!

 15. Men, nu var den knäpp tyst!

 16. Nä du é såå duktig, dé é väl nå´n liten av Bauers tomtar som skojar med dej bara.Kaffe tant!

 17. Jodå, en liiiten stund sedan……………………….Såå duktig va du! Ha!!!Så går dé när man häcklar en stackars skadad man…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s