Sex, sex och ännu mera sex

Fransmännen gör det oftast, engelsmännen längst.
Italienarna har flest orgasmer men thailändarna är betydligt nöjdare med sitt sexliv.
Sexigast av alla anses brasilianarna vara medan kineserna säger sig ha haft flest partners.
Totalt sett tycks dock folk ha allt mindre sex.
I vart fall om man läser mellan raderna i kondomtillverkaren Durex senaste undersökningar.
 
Knappt har bottenauktionen av den mytiske herr Badare genomförts (lägsta budet vann) förrän det ryktas att den sk Tjejligan (vars förmodade trippelledare träffas här)  förbereder en ny auktion. Denna gång en kvalitetsdito av idel oljeinsmorda italienska unghingstar.
Ett litet smakprov av tilltänkta objekt finns att beskåda i Tjejligans fjärdekvinnans växande vrå
.
 
Frågan är nu bara: Varför just italienare!? Hur sexiga är de, på en skala.
Undertecknad, vars blygsamma bud på en styck älgbajs helt ignorerades under Badar-auktionen, funderade länge och väl på damernas val av sexobjekt. Till slut fanns ingen annan råd än att konsultera en av specialisterna inom sexområdet, nämligen kondomtillverkaren Durex som under flera år genomfört globala sexundersökningar.
De senaste fyra årens resultat finns tillgängliga på nätet. Årets undersökning, som just avslutas, har dock – tyvärr – inte publicerats ännu.
 
Sexiga latinare
En snabb genomläsning av sexundersökningarna 2001-2004 visar att Tjejligan inte är helt fel ute med sitt italienska val. Spaltar man upp mänskligheten i män och kvinnor så har nämligen flest kvinnor just italienare som första val (12 %) när det gäller sexighet. Näst sexigast anses spanjorer vara (11 %).
Männen toppar med kinesiskor (11 %) och brasilianskor på andra plats (10 %).
Något, som på någon oförklarlig vänster, ger brasilianarna den totala topplaceringen på 10 %, tätt åtföljda av amerikaner och fransmän (9 respektive 8 %).
Blott 4 % tycker att svenskarna är sexigast.
 
Går man in lite mer i detalj finner man dock att italienarna inte riktigt håller måttet hela vägen ut.
Så kommer de först på 19:de plats när det gäller hur många gånger man får till det på ett år. Bara 108 gånger, svarar italienarna och passeras därmed med en hel månad av fransmännen, som förlustar sig hela 137 gånger om året.
Världsgenomsnittet sägs vara 103 ggr/år. En anmärkningsvärd sänkning jämfört med tidigare år då världens sexuellt aktiva befolkning uppgav sig ha sex 127 ggr/ år.
Vilket även det var en sänkning jämfört med år 2002:s 139 ggr/år.
Vad är det som händer?!
Är det kanske all meningslös porr på Internet som tagit död på sexlusten?
En ny sexuell istid på väg?
Kanske är det bara en tillfällig svacka i sexlivet, nått som kommer och går. År 2002 var t ex den genomsnittliga samlagsfrekvensen så låg som 97 ggr/år.
Nästan lika låg som svenskarnas under år 2004. Med sina 94 gånger per år hamnar landets medborgare på en klandervärd 33:de placering, slagna inte bara av alla våra nordiska grannar utan även av brasilianarna, som får till det hela två gånger oftare per år.
 
Orgasmtoppen
Öh! Var de inte sexigare än så, frågar vän av ordningen.
Njae, några kaniner verkar de goda brassarna inte vara, å andra sidan tycks de ha bra sex när de väl har det. 51 procent uppger att de får orgasm varje gång, något som placerar brasilianarna på en delad femte plats, tillsammans med ungrarna, på orgasmlistan.
Toppar listan gör som sagt italienarna med  61 procent, följda av serbier-montonegrianer (eller hur sjuttsingen man säger), makedonier, israeler och ungrare (56, 54 och 52%).
Återigen hamnar svenskarna långt ner på listan med sina 33 procent. Vilket dock är en procent oftare än fransmännen, som tydligen satsar på kvantitet istället.
På en ickehedrande sistplats återfinner vi kineserna med 19 procents orgasmfrekvens, sexiga eller ej.
 
Något förvånande uppgav dock hela 83 procent av kineserna året innan att de var nöjda med sitt sexliv, slagna endast av thailändare och vietnameser. Även islänningarna hade kul i sänghalmen, 80 procent uppgav sig vara nöjda.
Mest missnöjda var finnar och ryssar (59 %).
Svenskarna var förstås inte heller särskilt nöjda, endast 64 procent tyckte det var bra som det var. Att jämföra med världsgenomsnittet på 73 procent.
Italienarna då? Kunde varit bättre. Med sina 68 procent sexuellt nöjda invånare hamnade man under genomsnittet på en 18:de plats.
 
Arbetsseger
Men än finns det kanske hopp, italienarna tillhör i vart fall inte de sämsta när det gäller att ”jobba på det”. Med sina 20,1 minuters förspel kniper de en tolfteplacering, vilken de delar med kineserna.
Brasilianarna, som väl inte är kända för sitt stora tålamod, orkar bara hålla på och förbereda sig i 19,6 minuter och blir därmed slagna av svenskarna med 12 sekunder.
Svenskarnas sjuttonde placering, vilken ligger 6 sekunder över snittet, delas av islänningarna medan norrmän och danskar har betydligt mer bråttom och stökar över det hela på 18,1 respektive 18 blankt.
Snabbast av alla är thailändarna, som tycks jaga världsrekordet på 100 meter, med sitt 11,5.
Genom rena arbetssegrar försäkrar sig för första gången i undersökningen engelsmän och tyskar om varsin topplacering. Britterna håller på i hela 22,5 minuter och tyskarna i 22,2 min.
Även de sexiga spanjorerna är ihärdiga och hamnar på en hedrande fjärde placering med sina 21,7 förberedande minuter.
 
Leta mera
Så vilken nationalitet skall man välja om man vill försäkra sig om ett bra sexliv?
Ofta, länge, bra fast sällan – ja, det avgörandet överlåter undertecknad med varm hand åt de hugade spekulanterna själva.
Kanske skall man vara glad om man har något över huvudtaget, sexliv alltså.
Vilket för oss in på den avslutande frågan: vem söker mest?
Kineserna, så klart. 19,3 sexuella partners (många uteblivna orgasmer men med hyfsat långt förspel) hinner de ta sig igenom innan de slutligen hittar rätt (??!!) och blir alldeles väldigt (83 %) nöjda med sitt sexliv.
En förnöjelse som i sin tur kanske är svaret på varför de kinesiska kvinnorna framstår som sexigast av alla.
De näst sexigaste brasilianskorna har ytterligare 4,1 partners att jobba sig igenom för att uppnå samma nivå.
De kära italienarna då? Jo, trognare än man skulle kunna tro. Endast 10,3 byten, vilket är 0,3 partner färre än genomsnittsvärldsmedborgaren.
Och med det hiskeligt långa ordet, samt med det svenska partnerantalet på 12,3, lägger vi sexlivet åt sidan för idag.
Fortsättningen, den om ”Blommor och bin”, följer imorgon.
 
Påpekas bör att flera nationer, ex Brasilien, Grekland, Makedonien och Slovenien inte deltog i undersökningarna före år 2004.
 
Annons

14 svar till “Sex, sex och ännu mera sex

 1. Hahaha du e bäääst keep it up! ha en bra helg ! //Pale..

 2. Alltså – nu struntar jag i sexet – men 4 MINUTER OCH 56 SEKUNDER FÖR ATT SKALA EN POTATIS!!!!!!!!Tur jag inte äter det så ofta :)Britt

 3. Skit i sexsnacket nu, åter till väsentligheterna… "kan komma en liten invit när "brassegrillen" alldeles snart blir av." HUR FAEN GÅR DÉ MÉ KÄKET!?

 4. Ännu en gång har vi så mycket att tacka dig för. Först och främst för länken. Ukkelele (vårt favoritinstrument), Kristen pekoral och Honky Tonk Woman på Gås, allt på samma sida. Nu känns det mycket bättre. Dessutom ett stort tack för att du fördjupade våra kunskaper om tyskarnas inställning till reproduktionsaktiviteter. Nu fick Claus lite att fundera på. Så gick det minnsan inte till hemma hos honom påstår han.Sven & Claus

 5. Aniara, sover du aldrig?:ds Hur orkar du blogga vid de mest oresonliga tiderna!?:O Tack för tipset, jag ska absolut kolla upp den länken, d v s när jag har sovit ut i minst en vecka (med början från i morgon, för idag är min sista arbetsdag – hurrá!:)).Och jag sitter här och garvar som en Baba Jaga åt ditt svar till våra unga vänner-praktikanter.:D Förresten, jag har ju lovat att jag skulle återkomma till deras blogg med mitt omdöme; ska nog göra det i morgon…Tack för en fullständigt makalös läsning, vännen!:):):)/Kramar från en baboshka :d

 6. Åh va skönt att kunna konstatera att man ju ligger lååååångt över snitt på varenda punkt!

 7. Bäste Sven och ClausTrägen vinner! Eller den skall böjas i tid, den som krokigt skall bli, som de säger på fackspråk.Börjar tidigt gör tydligen också Claus släktingar. Debuten sker vid 16,2 års ålder jämfört med världssnittet på 17,2 år.Bara islänningarna är snabbare ut i starten.Så är också tyskarna de som tidigast får reda på hur det där med sex går till.Ein, zwei, drei….Tyvärr verkar det inte som det går nått vidare, trots tidig information och gediget förarbete.Orgasm får tyskarna bara ungefär var tredje gång de försöker.Mina djupaste sympatier med der lieber Claus!Avvikande och avvikande, så himla kinky verkar inte tyskarna vara. Lite handbojor och ögonbindlar går väl an, men att klä ut sig eller leka rollspel är inte populärt.Och smisk vill bara fem av 100 ha.Till nöds går det kanske bra med en vibrator, 27 procent uppger att de äger en dylik maskin.Att jämföra med islänningarnas 52 procent.Den nakna sanningen är nog helt enkelt att man inte skall tro på allt man ser på tysk porrfilm!Något för unga herrar praktikanter att ha i åminnelse nästa gång rullen går igång.

 8. Äntligen har jag förstått varför min arbetskompis alltid virkade de knappasta bikinidelar som jag nånsin har sett – innan hon åkte på semester – Italien!!Fanken vad har jag missat där? Tror du att det är för sent?????En suckande Marion

 9. Claes och Sven!!!Var har ni varit då!?:OOch var är ni nu då?:S En baboshka läääängtar ju!:D

 10. Kinesiskor???Nä.=)//S

 11. Tssst, men gossar då…Jag kan väl för faen inte hjälpa att jag är såå poppis heller!

 12. Vi ber att få tacka för din uppmuntran. Det har varit lite tunnsått med den varan. Vi misstänker att läsarna inte är nöjda med oss, men vad förväntar dom sig av ett par unga (må så vara snygga) sommarpraktikanter. Det var en omfattande research du beskriver. Kul att läsa något som inte uteslutande behandlar den där Badaren. Kan tillägga att Claus haft förspel i 3 år o ch 4 mån utan att fullborda. Rekord? Men så är han tysk urspungligen. Sade undersökningen något om tyskar. Vi tror att de ofta utelämnas i undersökningar för det där med Adolf. Tyskar har både intensivt och avvikande sex, så det så.Ha det bra, hälsar Sven & Claus

 13. LOLOLOLOLOLOL!!!!!!!!!Viker mig själv av skratt som mina nystärkta lakan!!!Du, Aniara, min fixering vid italienare började redan när jag var en bondjänta, som bodde högt uppe i bergen, där inte många hört om Italien… och vad skönt att alla damer tycks hålla med mig om att italienare ÄR bäst!:D (Misstänker ju att badaren måste ha italienska rötter :O)Tänk att Durex tar sig tid, ork och säkerligen en MASSA slantar för sådana löjliga undersökningar.:s Vars resultat aldrig kan ses som pålitliga – av den enkla anledning att hälften av jordens befolkning aldrig använder kondomer…:dsTack för ett gott skratt! DEt här ska tas till jobbet och diskuteras med andra ryska väninnor (påstår de verkligen att vi, baboshkor, är SÅ missnöjda med våra sexliv?:/)Kramar!:):):)

 14. Jaha, då var jag inte såå jävla fel ute då.Men kineskvinns säger du… Hmm…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s